شرح حال آقای دکتر سید احمد معتمدی
دکتر معتمدی در سال ۱۳۳۲ در تهران متولد شد و در سال ۱۳۵۱ دیپلم خود را از دبیرستان بابک تهران دریافت نمود. سپس ایشان مدارج عالیه زیر را طی نمود:
کارشناسی مهندسی الکترونیک (دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ۱۳۵۷)،کارشناسی ارشد مهندسی سختافزار کامپیوتر (دانشگاه پیر و ماریکوری یا پاریس ۶ فرانسه، ۱۳۵۹)، دکترای سیستمهای انفورماتیک (دانشگاه پاریس ۶ فرانسه، ۱۳۶۲).
دکتر معتمدی در سال ۱۳۶۳ به ایران مراجعت نموده و به عنوان استادیار گروه الکترونیک در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول به کار شد. ایشان در سال ۱۳۷۴ به مرتبه دانشیاری و در سال ۱۳۸۴ مرتبه استادی ارتقاء یافته و هماکنون استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر میباشد.
ایشان در حین خدمت دانشگاهی خود مشاغل اجرایی زیر را نیز به عهده داشته است:
معاون تکنولوژی وزیر فرهنگ و آموزش عالی و رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، (۱۳۶۵ تا ۱۳۷۹)، معاون پژوهشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی (۱۳۶۶ تا ۱۳۷۰)، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴)، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر(۱۳۹۳ تا کنون)، عضو شورای تنظیم مقررات(از سال ۹۲ تا کنون)
دکتر معتمدی در حین خدمت دانشگاهی خود در قرارداد با ارگانهای مختلف ۴۶ پروژه تحقیقاتی را به اتمام رسانده است. زمینه تحقیقاتی مورد علاقه ایشان عبارتند از: اینترنت اشیاء، سیستمهای هوشمند، پردازش موازی، طراحی سیستمهای میکروپروسسور، مهندسی پزشکی، پردازش تصویر، ارتباطات و فناوری اطلاعات
دکتر معتمدی تاکنون شش کتاب تکنیک پالس، اصول طراحی سیستمهای میکروپروسسوری، سیستمهای میکروپروسسوری ۱۶ و ۳۲ بیتی، توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایران، ریزپردازنده های پیشرفته و شبکه های حسگر بیسیم را به رشته تحریر درآورده است. ایشان ۹۴ مقاله در کنفرانسها و بیش از ۴۵ مقاله در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده و عضو انجمن مهندسی برق امریکا (IEEE) و عضو انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران، انجمن کامپیوتر ایران و انجمن ICT ایران میباشد.
از افتخارات دکتر معتمدی میتوان به استاد نمونه دانشگاه صنعتی امیرکبیر (سه بار)، برنده جایزه جشنواره خوارزمی (سه بار) و برنده جایزه محقق نمونه از سازمان جهانی ISESCO، مدیر نمونه به عنوان رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
پیام رئیس دانشگاه
بی شک در جهت تحقق بالندگی صنعتی کشور؛ نقش دانشگاهها، محققان و پژوهشگران بسیار مهم و تعیین کننده است و در این میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به عنوان دانشگاهی باسابقهی درخشان، پیشتاز و پیشرو در عرصههای مختلف علمی، پژوهشی و آموزشی، چه در ترسیم اهدافی متعالی در افق های پیش رو و چه در تدوین راهبردهای لازم، همواره بر این مهم توجه داشته و خواهد داشت.
به حول و قوه الهی و تلاش و همت ارزشمند جامعهی علمی ایران اسلامی؛ حرکت کشور عزیزمان در بخش های مختلف از جمله فناوری و صنعت رو به توسعه است، اما با وجود این پیشرفت های ارزنده در صنعت کشور؛ باید با کار، تلاش و پیگیری دوچندان و خستگی ناپذیر و تکیه بر دانش و علم، و ارتقای کیفیت محصولات داخلی، یک حرکت جهشی و جهادی در بخش «صنعت» و «اقتصاد» انجام شود.
سهم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رسیدن به این مهم و توسعه و ارتقاء فعالیتهای دانشگاهی خود، مستلزم توجه کافی به این اصول است :
ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه در ایران و خارج کشور با توجه به شاخص های معتبر جهانی
ایفای نقش موثرتر در توسعه کشور از طریق فناوری و تحقیقات کاربردی
داشتن نقش موثر در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری در منطقه و توسعه همکاری های بین الملل
امید است بتوانیم سهم این دانشگاه را، با مساعدت یکایک اساتید ارجمند، کارکنان عزیز و دانشجویان گرامی، و دانش آموختگان در استقلال صنعتی، توسعه پایدار و آبادانی میهن عزیز اسلامی به شایستگی ادا نماییم.
از خداوند متعال برای همگی همکاران شریف، دانشجویان عزیز و دانش آموختگان گرامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ توفیق و سربلندی مسئولت دارم.