مرکز پشتیبانی یادگیری الکترونیکی- اطلاعیه‌ها
تغییرات سامانه نیمای جدید

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/1/14 | 
📣 اطلاعیه
 
 بدینوسیله به اطلاع اساتید محترم می رساند که موارد زیر در سامانه نیمای جدید ویرایش شده است:
 
۱. امکان دسترسی گروهی چت و صحبت اضافه شد، به گونه ای که به صورت پیش فرض چت برای همه فعال و صحبت برای همه جز استاد غیر فعال است اما با فعال کردن دسترسی گروهی، همه کاربران می‌توانند دسترسی داشته باشند. البته در صورت وجود دسترسی گروهی می‌توان دسترسی برخی کاربران را به صورت خاص غیر فعال کرد.
 
۲. تغییر نحوه عمل پوینتر به گونه ای که نیاز به فشردن کلیک نباشد و تغییر رنگ و ظاهر پوینتر (شبیه نیمای قدیمی شد).
 
۳. رفع مشکل نمایش چند پوینتر پس از تغییر تخته.
 
۴. افزودن دکمه همگامی (مانند نیمای قدیم) برای آنکه دانشجویان در صورت لزوم خودشان بتوانند اسلایدها را جابجا کنند. (لازم به ذکر است که دانشجو فقط میتواند صفحه هایی را باز کند که استاد حداقل یک بار در جلسه جاری باز کرده باشد).
 
۵. تغییر ظاهر دکمه های انتشار صدا و ویدیو و دسکتاپ، از قرمز به سبز و حذف خط مورب به منظور کاهش ابهام.
 
۶. تغییر نمایش نام انتشار دهندگان صدا از وضعیت تک حالته به دوحالته. وقتی کاربر میکروفون را وصل میکند نام فرد به صورت کمرنگ نمایش داده می‌شود و وقتی صحبت می‌کند پررنگ می‌شود. این ویژگی به مدرس و دانشجو کمک میکند که متوجه شوند استاد در حال صحبت هست یا خیر، و اینکه میکروفون وصل شده یا خیر.
 
۷. حذف ماژول اسکن خودکار رزولوشن های پشتیبانی شده در وبکم های مختلف که در برخی دستگاه های ضعیف باعث هنگ کردن مرورگر می‌شود. در آپدیت جدید ۴ رزلوشن متعارف به صورت پیش فرض قرار دارند و اگر وبکم رزولوشن را پشتیبانی نکند آیکون متناسب با عدم پشتیبانی از رزولوشن نمایش داده می‌شود.
 
۸. نمایش صفحه انتظار در فرایند ارسال صدا و تصویر تا برقراری کامل ارتباط صوتی یا تصویری. این صفحه ممکن است در تجربه های اول برای اساتید خوشایند نباشد اما در آگاه سازی مدرس از زمان برقراری کامل ارتباط و همچنین جلوگیری از لغو ارسال قبل از اتمام برقراری ارتباط که خود ممکن است باعث ایجاد اختلال و ابهام شود مفید است.
 
۹. تغییر انکدر پیش فرض تمام استریم های ورودی از vp۸  به h۲۶۴. این کار باعث کاهش سربار ذخیره سازی دیتاها و کاهش تاخیر و احتمال خطا در ذخیره صدا و ویدیوی کلاس می شود. برای ارسال ویدیو با کیفیت مطلوب در این روش لازم است که یک flag در مرورگرهای مبتنی بر کروم (google chrome, edge, opera) تغییر کند که در محیط برنامه قبل از ارسال ویدیو توضیحات مربوطه آورده شده است.
 
 
۱۰. بازنویسی کامل پروسه signialing  سرور nodejs  و kurento. انتظار می‌رود که این تغییرات منجر به کاهش لود سرورهای kurento  و بهبود مشکل وصل نشدن صدا و نیاز به رفرش شود. همچنین روش انتخاب سرور برای هر استریم از رندوم و سرور با کمترین لود cpu تغییر کرد.
 
 
 مشکلاتی که  باقی است:
 
۱. پلیر جلسات ذخیره شده هنوز نیاز به اصلاح دارد. اسامی حضار و چت ها ممکن است به درستی لود نشود و در عقب و جلو شدن جلسات ذخیره شده هنوز اشکلاتی وجود دارد.
 
۲. مشکل صدا در فایرفاکس هنوز مبهم است. چون در شرایط تست این مشکل بروز پیدا نمی‌کند باید صبر کنیم و ببینیم که آیا تغییرات انجام شده بهبودی در وضعیت فایرفاکس ایجاد می‌کند یا خیر.
 
۳. مشکل crash کردن مدیا سرورها هنوز مبهم است و مشخص نیست که آیا تغییرات انجام شده جلوی این اتفاق را می‌گیرد یا خیر. البته در سیستم هایی که توزیع شدگی دارند crash کردن مدیا سرور ها اختلال کمتری در سمت کاربران ایجاد میکند چون که با انتشار مجدد صدا به یک سرور سالم وصل می‌شوند.
 
۴. تایمر کلاس به دلیل مشکلات پرفرمنسی هنوز غیر فعال است که نیاز به بررسی بیشتر دارد.
 
با تشکر
مرکز پشتیبانی یادگیری الکترونیکی
نشانی مطلب در وبگاه مرکز پشتیبانی یادگیری الکترونیکی:
http://aut.ac.ir/find-32.3680.7426.fa.html
برگشت به اصل مطلب